Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Bekijk het bericht in uw browser.
 
Symposium
SYMPOSIUM | 20 JUNI 2019 | AMSTERDAM-DUIVENDRECHT

De Wet Verplichte geestelijke gezondheidszorg (WVGGZ) gaat in op 1 januari 2020. Deze wet regelt de rechten van mensen die te maken hebben met verplichte zorg in de GGZ. Een belangrijke verandering is dat verplichte zorg straks ook buiten een GGZ-instelling opgelegd kan worden. De wet is bedoeld voor mensen die een gevaar zijn voor zichzelf of hun omgeving. Hoe gaat uitvoering van deze wet eruit zien voor de professionals die werken in de wijk?

Bereid u voor op de nieuwe wet en weet hoe en met wie u ermee aan de slag kunt gaan. Praktische handvatten, vooral in de thuissituatie.

Na dit praktische middagsymposium kunt u de uitgangspunten van de WVGGZ in een ambulante omgeving toepassen en de familie en de context betrekken bij de uitvoering ervan.
Hoe past u zorg en dwang toe binnen de thuissituatie? Wat is hiervoor nodig en wat is de rol van de familie hierbij?

Korting
Komt u samen met collega's? Dan hebben wij voor u een aantrekkelijke meerpersoonskorting die oploopt tot 10%! Studenten krijgen bij vermelding van hun studentnummer €29,- studentenkorting.

Direct aanmelden»

Wij hopen van harte u op donderdag 20 juni te mogen verwelkomen. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de congresorganisatie.

Congressecretariaat
E. office@logacom.nl
T. 020-3203364

INFORMATIE »
AANMELDEN »Bij deelname keuze uit: 

 Partners

Uitschrijven? Klik hier om u uit te schrijven uit deze mailing lijst.

Copyright © 2019 Logacom BV