Wanneer moet je als leidinggevende dichtbij zijn en wanneer is het beter om afstand te nemen?
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier om het bericht in uw browser te bekijken.
Uitgeverij SWP
Verderbij
De toegevoegde waarde van de leidinggevende
aan het educatief proces

Wanneer moet je als leidinggevende dichtbij zijn en wanneer is het beter om afstand te nemen? Verderbij is bedoeld voor leidinggevenden, onder andere in de kinderopvang, die zich dit afvragen. Centraal in dit boek staat de toegevoegde waarde van de leidinggevende aan het educatief proces. Het uitgangspunt is dat leidinggevenden, direct of indirect, medewerkers faciliteren om hun vak zo goed mogelijk uit te oefenen en hen prikkelen zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. De praktijk leert dat dit niet altijd gemakkelijk is en Verderbij biedt hierbij een handreiking. 

Marianne van Duuren en Charlotte van Zuylen vormen samen de Maatschap Van Duuren, Van Zuylen & partners. Zij werken in verschillende rollen (bestuurder, directeur, coach, adviseur en opleider) binnen onderwijs, kinderopvang en welzijn. Bekijk hieronder een korte video met de auteurs waarin zij het boek toelichten:

Video_Verderbij

Lees meer & bestel »

 
Jaarcongres Leve het jonge kind! 

Op dinsdag 5 november 2019 geven de auteurs een interactieve deelsessie over dit onderwerp tijdens het 8e jaarcongres Leve het jonge kind!.

Naast plenaire lezingen van o.a. dr. Bas Levering, prof.dr. Sieneke Goorhuis-Brouwer, prof.dr. Sander Thomaes, Helma Brouwers en dr. Gerrit Breeuwsma zijn er tijdens het congres 23 deelsessies geprogrammeerd. Op deze manier kunnen deelnemers zelf, op basis van hun eigen interesses en behoeftes, een programma samenstellen. Meer informatie op www.hetjongekind.nl.



Marianne van Duuren & Charlotte van Zuylen
ISBN: 9789088509261
€ 24,90  | 176 pagina's
www.swpbook.com/2191

Dit boek is een compleet herziene versie van Verderbij (2012),
ISBN 9789088502774.

Volg de auteurs op twitter via @DuurenM en @ChvanZuylen.


Workshop bijwonen?

Dat kan! Op dinsdag 5 november as. geven de auteurs over dit onderwerp een deelsessie op het jaarcongres Leve het jonge kind!.

 

Uitgeverij SWP
Uitschrijven? Klik hier om u uit te schrijven uit deze mailing lijst.

Copyright © 2019 Uitgeverij SWP, All rights reserved.