Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier om het bericht in uw browser te bekijken.
Uitgeverij SWP
Swingen als een kangoeroe
Nieuwe kinderliedjes voor thuis en op school

De Utrechtse kinderliedjesmaker en muziekdocent Jeroen Schipper komt weer met een gloednieuwe liedbundel: Swingen als een kangoeroe. De 26 liedjes in Swingen als een kangoeroe kenmerken zich door originaliteit, humor, interactiviteit, aandacht voor muzikale ontwikkeling en variatie in muzikale stijlen. Enkele veelzeggende liedtitels: Mam, ik ben een mummie, Monsterfanfare en Dansen als een Elf.
 
De teksten en muzikale omlijsting in Swingen als een kangoeroe zijn afgestemd op onder- en middenbouw van het basisonderwijs: speels, afwisselend en met humor. Uitbreidings- en verwerkingsopdrachten zorgen voor dwarsverbanden met andere leergebieden en filmpjes, meezingversies en spelopdrachten via het digibord zorgen voor aanvullende digitale ondersteuning. Een krachtige en originele aanvulling op het muziekonderwijs die aangevuld wordt met een training om plezier in muziek over te kunnen brengen op jonge kinderen.
 
Cd & extra's 
De cd zit in het boek, maar kan ook los aangeschaft worden én zal op iTunes verkrijgbaar zijn. Op deze cd spelen professionele muzikanten op banjo, percussie, trompet, zingende zaag, piano en nog véél meer!
De digibordlessen, dansvideo's, liedteksten in digitale vorm én de meezingversies van de liedjes zijn beschikbaar op het beveiligde gedeelte van de website www.swingenalseenkangoeroe.nl
 
Jeroen Schipper is een bekende naam in muziekonderwijsland. De liedjes uit zijn eerdere liedbundels Rood Rood Mannetje, Daar komt de boegieman! en Top Dog zijn erg populair. Enkele werden ook opgenomen in Eigenwijs, de meest gebruikte verzamelbundel voor het basisonderwijs. Ook zijn liedjes voor 123 Zing, Kleuteruniversiteit en Sesamstraat (i.s.m. met Maarten Kuipers en Henny Vrienten) zijn geliefd. Met zijn duo Chocokrokodil speelt hij zijn liedjes live in theaters door heel het land.  
 

NOOT VOOR DE REDACTIE
Wilt u de auteur interviewen en/of een recensie-exemplaar ontvangen? Dan kunt u mailen naar marketing@mailswp.com.Door: Jeroen Schipper
ISBN: 9789088506413
104 pagina's | € 39.90


Inclusief muziek-cd en website met veel activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.swingenalseenkangoeroe.nl


Download HR cover van dit boek.

Jeroen Schipper
 
Uitgeverij SWP
Uitschrijven? Klik hier om u uit te schrijven uit deze mailing lijst.

Copyright © 2017 Uitgeverij SWP, All rights reserved.